16.07.2020

EVS Translations вече е в Топ 100 на Nimdzi за най-големите доставчици на езикови услуги в света

EVS Translations вече е в Топ 100 на Nimdzi за най-големите доставчици на езикови услуги в света
EVS Translations вече е в Топ 100 на Nimdzi за най-големите доставчици на езикови услуги в света

EVS Translations се отличава с това, че е единственият установен в Германия доставчик на езикови услуги, който успя да излезе от списъка на Nimdzi за следене на най-значимите световни имена в сферата на езиковите услуги и оттам да отиде директно в Топ 100 на най-големите доставчици на езикови услуги в света.

Nimdzi е базирана в САЩ международна компания, която се занимава с консултации и проучване на пазара с фокус върху езиковите услуги и локализацията. EVS Translations заема 87-о място в класацията на Nimdzi за 2020 г. и 57-о място в индекса на Slator за най-големите доставчици на езикови услуги в света за 2020 г.

С дял от 14,5% от всички предоставяни езикови услуги бранша, нашата фирма е в Топ 100 на най-големите доставчици. Нашето мото: „Да не усложняваме нещата, да работим вътрешно“ е крайъгълният камък и двигателят на нашата продуктивност. Нашият вътрешен екип се състои от 150 служители, работещи на пълен работен ден. Според анализа на Nimdzi това прави EVS Translations по-голям работодател от четири от петте най-продуктивни доставчици на езикови услуги в света.

Ние разполагаме със специализирана мрежа от вътрешни лингвисти, които използват иновативни технологии и добре мащабирано прилагане на изкуствен интелект, за да може фирмата да гарантира висококачествен, нишов опит за различни вертикали. Познанията ни са основно свързани с правните и финансови преводи, които трябва да отговарят на местните изисквания и наредби за защита на личните данни, дори при много кратки срокове за изпълнение. Успехът ни се дължи на нашите глобални офиси, отличното управление на терминологичните ни бази и адаптивните ни стратегии за работа с машинен превод.

Тъй като сме един от малкото изцяло частни доставчици на езикови услуги, за нас от EVS Translations е чест да бъдем в Топ 100 на най-големите имена на пазара на езиковите услуги и на престижното 7-о място за Германия. Ние инвестираме в технологии и експертни умения, за да се фокусираме върху един от най-бързоразвиващите се сектори в локализацията – този на медиите и развлеченията. Но тъй като искаме да осигурим повече стойност за нашите клиенти, предоставяме и други услуги в това направление, като видеопродукция и маркетинг. Всичко това е в допълнение към другите технологични иновации, които прилагаме в нашите защитени затворени системи за машинен превод с невронни мрежи и платформите ни за управление на проекти.