24.04.2012

Нов управител на офиса в България

Боян Йорданов
С огромно удоволствие отново приветстваме с „добре дошъл” Боян Йорданов в екипа на EVS Translations като управител на българския офис в София

С огромно удоволствие отново приветстваме с „добре дошъл” Боян Йорданов в екипа на EVS Translations като управител на българския офис в София.

Боян ще внесе 8 години опит в екипа и ще носи отговорност за продажбите и за управлението на широкомащабните проекти за езикови преводи в България. През кариерата си Боян се специализира в поддържането на много висококачествени преводи за големи ключови клиенти в IT сектора, като например Microsoft. Притежава богат опит с управлението на сложни проекти в кратки срокове, поради което ще бъде изключително полезен за екипа.

Още докато следвах в Софийския университет работех като учител по английски език, но съвсем скоро открих своето призвание – преводите. През 2004 г. започнах кариерата си на преводач и работих в Министерство на енергетиката, после в една новинарска агенция, но скоро след това се присъединих към EVS Translations. Бях преводач 7 години”, казва Боян.

По време на престоя си в EVS Translations участвах активно в дейностите на Фондация „ВИК” – организация, основана от собственика на EVS Translations, г-н Едуард Вик, с цел популяризиране на българската литература. След кратко прекъсване през 2011 г. съм повече от щастлив да се присъединя отново към семейството на EVS Translations като управител и да бъда част от разрастващия се международен екип”, допълва Боян.