08.06.2015

EVS Translations не се предаде и на най-голямото тийм билдинг събитие в България

Тази неделя, 7 юни, EVS Translations България участва в най-голямото тийм билдинг събитие в България – корпоративно щафетно бягане 4 x 4 km, което се проведе в Бизнес парка в София в партньорство с Пощенска банка и спортен клуб „Бегач“.

Нашите два отбора – EVS Dream Team и EVS The Alternative участваха заедно със 150 корпоративни отбора в подкрепа на благородната кауза на фондация „За нашите деца“ за подпомагане преодоляването на трудностите при развитието на деца с умствени и физически увреждания.

Отборите на EVS Translations България доказаха, че могат да тичат също толкова добре, колкото и да работят заедно – те изпълняват умело задачите си и работят в екип, което определено им помогна в корпоративното щафетно бягане.

Независимо от жегата и топящата се настилка състезателите от EVS Translations не се предадоха, като успяха да запазят присъствие на духа и да доведат състезанието до самия край.

Нашите отбори ще продължат да тренират и обещаваме, че следващата година папагалите ще грабнат златото!

За 20 години на българския пазар изградихме фантастичен екип, с който да се гордеем и който да окуражаваме. Здрав дух в здраво тяло – поздравления!

А следващата сряда, 17 юни, екипът ни от офиса в Офенбах ще се състезава заедно с други 70 239 корпоративни бегача от 2682 фирми в рамките на J.P Morgan Corporate Challenge във Франкфурт.

Германският ни отбор е в трескава подготовка за най-голямото фирмено състезание в световен мащаб и едно от най-големите състезания по бягане в Европа – вълнението нараства, а часовникът тиктака.