02.02.2016

EVS Translations ще участва в Националната конференция на производителите на EEF

EVS Translations ще присъства на Националната конференция на производителите на EEF в Лондон на 24 февруари, за да се срещне с представители от широк спектър от производствени фирми в Обединеното кралство. Това е чудесна възможност за обсъждане на най-важните актуални теми за сектора, включително предизвикателството по отношение на производителността, потенциалното влияние на референдума за ЕС и глобалната търговия.

Като част от събитието ще има изложение на производствени фирми и предприятия, които работят в сектора на услугите, и предлагат на посетителите на конференцията възможност да установят професионални взаимоотношения и да обсъдят съвместната си работа.

По какъв начин доставчиците на преводачески услуги подпомагат производителите в Обединеното кралство?

Доставчиците на преводачески услуги могат да работят с производителите на повечето от етапите на веригата на стойността – от научноизследователската и развойна дейност до етапа след продажбата независимо дали преводът е на хартиен, онлайн или мултимедиен носител. За фирмите, които разполагат с доставчици по целия свят, с чуждестранни производствени заводи или които изнасят на чуждестранни пазари, доставчикът на преводачески услуги може да предостави качество и стойност чрез многоезикови решения като инструмент, осигуряващ потенциал за растеж.

Защо да посетите EVS Translations по време на Националната конференция на производителите на EEF?

Нашите представители ще бъдат до щанда на EVS Translations, за да разберат повече за вашата дейност и да ви предоставят съвети относно превода: всичко от многоезиковите решения, които задоволяват вашите конкретни изисквания, до най-дребните детайли при управлението на проекти, подходи към терминологията и проблеми, свързани със съответния език.

Попитайте за нашите решения…

Научноизследователска и развойна дейност Патенти, споразумения за неразкриване на информация
Разработка и обслужване на продукти Многоезиков маркетинг, опаковки, маркетингови анкети и проучвания
Управление на доставчиците Преговори с доставчици, договори, посещения на заводи
Производство Съответствие, правила относно фитосанитарни условия и безопасност, ръководства за експлоатация
Способи за навлизане на пазара Маркетингова локализация, многоезиково брандиране, съобщения за пресата
Следпродажбено обслужване Информация за клиенти относно многоезичните уеб сайтове

Посетете ни в Лондон на 24 февруари в зала Whittle, щанд 12 и разберете по какъв начин EVS Translations може да подпомогне вашия бизнес.