29.05.2009

Преводаческа агенция № 1 в Германия в сферата на финансите и банковото дело

Преводаческа агенция № 1 в Германия в сферата на финансите и банковото дело.

EVS Translations е водещата агенция в Германия в предоставянето на преводи във финансовата сфера и банковото дело.

Нито една друга преводаческа агенция не може да се похвали с толкова разнообразна и солидна клиентска база и задълбочени познания в сферата на финансите.

С централен офис в непосредствена близост до финансовата столица на Германия – Франкфурт на Майн, EVS Translations предоставя качествени преводачески услуги на над 200 компании и институции – водещи банки, компании за кредитни карти, застрахователни компании, управленско-административни компании и компании за данъчен одит и счетоводство.

Преводаческа агенция EVS Translations превежда над 110 годишни отчети всяка година, както и специални приложения, тримесечни отчети и комюникета.

EVS Translations извършва и преводи на анализи и отчети за облигации, ценни книжа, чуждестранна валута и стоки за повечето банки в Германия.

EVS Translations предоставя на клиентите си висококачествени преводи благодарение на задълбочените познания във всички области на финансовия бизнес, натрупани в резултат на многогодишна практика.

Конфиденциалността е гарантирана, като всички членове на екипа подписват споразумения за конфиденциалност относно работата си в EVS Translations.

 

 

 

 


Leave a Reply