17.09.2019

Запазете датата за 75-ия Международен технически панаир от 23 до 28 септември в Пловдив

Международен технически панаир Пловдив
Запазете датата за 75-ия Международен технически панаир от 23 до 28 септември в Пловдив

75-ият Международен технически панаир, който ще се проведе в рамките на 6 дни от 23 септември, понеделник, до 28 септември, събота, в Пловдив, България, е сред най-големите технически бизнес форуми на Балканите.

Миналата година 586 фирми-изложители от 34 държави – от Европа, Азия и Северна Америка – представиха иновативни промишлени продукти и нови бизнес възможности за направленията, в които се развива Индустрия 4.0.

26 000 посетители – основно мениджъри и специалисти, от цяла Европа, се възползваха от възможността да се запознаят с високотехнологични решения за едни от най-бързо развиващите се инженерни индустрии.

Тази година най-престижната технологична среща на Балканите ще представи най-новите тенденции, иновации и бизнес възможности в областта на автомобилната и транспортната индустрия, енергетиката, екологията, химията и управлението на водите, информационните и дигиталните технологии, машиностроенето, роботиката, строителната техника, електротехника и др.

Ще присъствате на 75-то издание на Международния технически панаир в Пловдив и активно търсите възможности за навлизане на нови пазари?

EVS Translations – eдин от водещите 100 доставчици на езикови услуги в глобален мащаб – има над 25 години опит в предоставянето на широка гама корпоративни езикови решения за всички сектори в индустрията.

Запознайте се с нашите представители и научете как ефективно да оптимизирате управлението на преводните процеси във Вашата компания, благодарение на всички иновации и технологични инструменти, които подпомагат работата на нашите международни екипи от 200 служители, сред които 100 вътрешни преводачи и редактори.

Уговорете предварително Вашата среща като се обадите на телефон: 02 980 56 68 или изпратите имейл: salesbg@evs-translations.com.