21.12.2017

Весела Коледа на една Глобална Група!

Весела Коледа на една Глобална Група!
Весела Коледа на една Глобална Група!

В EVS Translations Group работят 150 служители в офисите ѝ по целия свят и в голяма степен тези места комбинират таланта на администратори, лингвисти, проектни мениджъри и специалисти по преводни технологии, за да се формират центрове с висока ефективност.

И все пак какво представлява групата? Произхождаща от френското понятие groupe и означаваща „няколко човека, които са събрани заедно с професионална цел“, синоним на екип от края на 19-ти век и най-добре дефинирана през 1879 г. от политическия коментатор, икономист и журналист Уолтър Бейджхот: „Човекът може да постигне напредък само в кооперативни групи.“

А нашата група наистина е постигнала значителен напредък от основаването си през 1991 г. в Германия като еднолична преводаческа фирма до днес, като продължава да бъде една от топ водещите международни фирми за превод, в която работят и празнуват заедно професионалисти от 16 различни нации.

Усилената работа на нашата Група беше отбелязана професионално тази година, когато EVS Translations стана член на асоциация Qualitätssprachendienste Deutschlands (QSD), която представлява интересите на средните фирми за превод в рамките на Европейското сдружение на асоциациите на преводаческите агенции, и където доставчиците на преводачески услуги могат да станат членове само ако те могат да демонстрират сертифицирани системи за осигуряване на качество според DIN ISO 9001 или DIN ISO 17100, или в съответствие с насоките на QSD и благодарение на нашите служители и процеси EVS Translations демонстрира всичко това!

Освен това през 2017 г. обслужихме повече от 1500 корпоративни клиенти, сред които такива от Fortune 500, както и други публично търгувани корпорации, глобални правни фирми, производители на оригинално оборудване, водещи корпорации в сферата на фармацевтиката, производството на енергия и търговията на дребно. А също така получихме над 1500 кандидатури за работа от професионално заинтересувани хора, които да се присъединят към нашата успешна Група.

Каква година само! С тази последна статия в блога за 2017 г. бихме искали да благодарим на всеки един от голямия вътрешен екип, сформиран от служители от България, Китай, Франция, Германия, Гърция, Италия, Ирландия, Перу, Португалия, Румъния, Русия, Испания, Турция, Обединеното кралство, Украйна и САЩ.

Нашите колеги от Русия и Украйна ще трябва да почакат още две седмици до 7 януари за коледните пожелания Счастливого Рождества! и Щасливого Різдва! .

Професионалистите от Китай и Турция, чиито страни нямат официални дати за празнуване на Коледа, се насърчават да се радват на един дълъг сезон на празненства и им пожелаваме: 圣诞节快乐 ! и Mutlu Noeller!

А списъкът с поздравления продължава още и още:

Весела Коледа!, Joyeux Noël!, Fröhliche Weihnachten!, Kαλά Χριστούγεννα!, Buon Natale!, Nollaig shona dhuit!, Feliz Navidad!, Feliz Natal!, Crăciun fericit!

Весела Коледа и Честита Нова Година на всички в EVS Translations и на всички наши лоялни доставчици и клиенти!

Тази година се отблагодаряваме на нашите партньори с коледен подарък, който ще спаси животи и ще продължи да прави добро много след края на коледните празници!

Ще се видим отново тук на 2 януари.