29.03.2016

EVS Translations на юбилейното издание на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ

БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ
EVS Translations ще се представи със собствен щанд в Интер Експо Център София на юбилейното, петдесето издание на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ, от 17 до 19 май

От 17 до 19 май EVS Translations ще се представи със собствен щанд в Интер Експо Център на юбилейното, петдесето издание на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ − най-дългогодишното изложение в България и региона за иновации, технологии и продукти за медицинския и дентален сектор. За времето, в което се провежда изложението се е утвърдило като едно от най-значимите и авторитетни ежегодни събития в областта на медицината.

EVS Translations вече дълги години изпълнява специализирани медицински преводи за едни от най-големите имена в индустрията. Ето защо за нас е от значение да се запознаем отблизо с последните тенденции и изисквания в развитието на сектора, за да продължим да поддържаме високото качество на услугите, които предоставяме, както и да получим обратна връзка и да обменим идеи с представители на индустрията.

Това е и чудесна възможност за вас да се запознаете със специалисти в областта на медицинския превод, за да зададете въпросите, които ви вълнуват – ще се радваме да научим повече за предизвикателствата, с които се сблъсквате, както и да споделим опита, който сме натрупали в медицинските преводи през годините.

С какво можем да Ви бъдем полезни:

  • Току що стартирате своя бизнес? Заповядайте да ни разкажете повече и да научите за успешните стратегии в изграждането на уеб съдържание и неговата многоезична локализация.

  • Бизнесът ви се развива с високи темпове? Разберете как да съкратите времето за изпълнение на превод, редуцирайки цената и без това да се отразява на качеството.

  • Открийте предимствата на работата с вътрешен преводач, специалист в областта на медицинските преводи и фармацията.

В първия ден на изложението изпълнителният директор и основател на EVS Translation, Едуард Вик, ще разкаже повече за произхода, историята и развитието на фармацевтичната индустрия. След това, част от екипа преводачи на EVS Translation ще демонстрира процеса на обработка на една поръчка – от нейното приемане, през всички вътрешни процеси, до получаването й от клиента. Елате и разберете Как се постига високо качество в специализирания медицински и фармацевтичен превод, в Семинарна зала от 16ч. до 18ч. на 17 май.

На щанда на EVS Translations можете да се запознаете подробно с възможните решения за вашия езиков проект и да разберете повече за превода на медицински документи и медицински термини. Ще можете да разгледате и колекцията от редки, първи издания на медицински и фармакологични речници, датиращи от 17в, която EVS Translations ще представи. Освен тях, на щанда ще бъдат изложени и редки издания на речници и граматики на българския език, както и издания, свързани с българската литература.

Очакваме Ви на щанд В15, Изложбена зала 1, от 17 до 19 май!